LES DELICIOSES AVENTURES DELS GERMANS ROCA

DESPERTA LA CURIOSITAT CIENTÍFICA A TRAVÉS DE LA CUINA

Autor: Roca, Josep

Sección: INFANTIL Y JUVENIL - A partir de 6 años

LES DELICIOSES AVENTURES DELS GERMANS ROCA

LES DELICIOSES AVENTURES DELS GERMANS ROCA

17,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ESTRELLA POLAR
Publicación:
24/11/2021
Colección:
GRANS LLIBRES
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Cuina és sinònim de casa, records, escalfor i moments compartits. Cuina és «llar», però també «laboratori», és lespai on des de petits som testimonis de la transformació de la matèria. Un espai per a lexperimentació en tota regla i, a la vegada, un lloc on bullen la tradició, els records i les històries. De la mà dEl Celler de Can Roca, …

Cuina és sinònim de casa, records, escalfor i moments compartits.

Cuina és «llar», però també «laboratori», és lespai on des de petits som testimonis de la transformació de la matèria. Un espai per a lexperimentació en tota regla i, a la vegada, un lloc on bullen la tradició, els records i les històries.

De la mà dEl Celler de Can Roca, referent de tradició, innovació i creativitat, ens endinsarem en un viatge personal a través dels records dinfantesa dels tres germans. Cada record estarà lligat a una recepta que lacompanya i, alhora, en ella trobarem revelats els secrets de la ciència de la cuina.

Tot el llibre és una invitació perquè lectors coneguin de prop El Celler de Can Roca i crein moments de diversió i record en la cuina.

Leer más

Más libros de Roca, Josep

Todos los libros de Roca, Josep

Más información del libro

LES DELICIOSES AVENTURES DELS GERMANS ROCA

Editorial:
ESTRELLA POLAR
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-13-89091-3
EAN:
9788413890913
Nº páginas:
0
Colección:
GRANS LLIBRES
Lengua:
CATALAN
Alto:
250 mm
Ancho:
216 mm
Sección:
INFANTIL Y JUVENIL
Sub-Sección:
A partir de 6 años
Joan Roca Fontané (1964) és el cuiner del Celler de Can Roca de Girona. S?ha format professionalment al restaurant familiar dels seus pares Can Roca, i acadèmicament a l?Escola d?Hosteleria i Turisme de Girona. i als restaurants El Bulli (Roses), El Racó de Can Faves (Sant Celoni), Georges Blanc (Vonnas, França) i La Galvia (D.F. Mèxic).Des de 1986 dirigeix el seu restaurant, El Celler de Can Roca, juntament amb els seus germans, Josep a la sala i Jordi a les postres. És el responsable del restaurant de l?hotel Omm de Barcelona.Ha guanyat diversos premis, entre els quals destaquen: el Diploma al Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya, el Premio Nacional de Gastronomía. al millor cap de cuina de l?any per l?Academia Española de Gastronomía (2000) i el Premi al millor cuiner de l?any per la guia ?Lo Mejor de la Gastronomía? de Rafael García Santos (2000).Té dues estrelles a la guia Michelin.

Otros libros en INFANTIL Y JUVENIL

También te pueden interesar